Projecten

Ons uitgangspunt betreft: "Techniek en apparatuur, staan in dienst van uw woongenot".
De wereld van (platte) TV kijken en naar muziek luisteren is totaal veranderd in de laatste 10 jaar.

Om hier optimaal van te kunnen genieten zijn er veel mogelijkheden om bijvoorbeeld de platte TV op te hangen aan een beugel, op de locatie waar u dit wenst. Er is dan altijd wel een goede oplossing om u bedrading netjes weg te werken, ervoor te zorg dragen dat er goed antenne signaal op locatie komt en wat tegenwoordig ook heel belangrijk is kwalitatief WIFI signaal of een LAN verbinding naar uw Smart TV.

  1. Een beugel strak aan de muur zodat deze geheel uit de weg hangt en u optimaal gebruik kan maken van uw woon of slaapkamer ruimte.
  2. Een beugel, welke een grootte draaihoek kan maken zodat u tijdens het kijken de TV naar uw gewenste kijklocatie kan draaien, dit is zelf mogelijk tot 180 graden.
  3. Er zijn ook prachtige TV / audio meubels van bekende merken als o.a. Aldenkamp, Spectral en Vogels ook bekend van hun groot assortiment beugels. Speciaal ontworpen om het kijken en luisteren zo aangenaam mogelijk te maken.
In alle modieuze kleuren en uitvoeringen, waarbij altijd rekening is gehouden met te plaatsen apparatuur en de daarbij behorende bekabeling.

Hangend aan de muur of met wieltje waardoor het meubel makkelijk kan draaien naar uw gewenste kijk locatie. Met een stang en beugel waaraan de TV kan worden opgehangen en tevens draaien.

Om u een idee te geven zijn er foto impressies (links) gemaakt van een aantal door ons geïnstalleerde projecten bij de eindgebruiker thuis, leuk om inspiratie op te doen of samen met u te kijken wat bij u thuis de mogelijkheden zijn om dit te realiseren. Uiteraard kunt u vervolgens een vrijblijvende offerte ontvangen.
Op het gebied van audio geluidsapparatuur is de wereld revolutioneer gewijzigd, met o.a. audio streaming om uw favoriete muziek via internet overal ter wereld vandaan te halen of lokaal uit u eigen thuisnetwerk.

Er zijn vele mogelijkheden om te streamen, maar ook om u geluidskwaliteit van u platte TV optimaal te verbeteren, zoals bijvoorbeeld een Soundbar. Er word veelal gesproken over draadloos maar dit is niet geheel juist geformuleerd omdat er ten aller tijden voeding (220 Volt) aanwezig met zijn bij zowel de verzendende apparatuur als de te ontvangen speakers. Dus vaak kan het signaal overdracht draadloos, maar heeft de apparatuur met bedrading een voeding nodig.
Ook hiervoor zijn met onze jarenlange ervaring goede oplossingen aan te dragen, om alles representatief te installeren bij u thuis.

Het is absoluut van essentieel belang dat zowel bij het goed functioneren van uw Smart TV als bij audio streaming uw thuisnetwerk over een goed WIFI signaal beschikt.

AV-advies Bernisse - Andre Velgersdijk - Beverwijkstraat 49 - 3212 LA Simonshaven - 0683602575